Funktionär O-ringen Smålandskusten 2024

Hej!
Härligt att en del har anmält sig som funktionärer i systemet Mobilise:-) På så vis kan vi se om det finns intresserade att kontakta för ansvarsposter samt att vi börjar få koll på hur mycket vi funktionärsföreningar mäktar med. Fortsätt därför att via alla era informationskanaler informera om att vi vill att funktionärer anmäler sig i systemet (informera via hemsida, Facebook, Instagram, ungdomsträningar etc etc ofta :-)). OBS! En del familjer vill anmäla flera på samma mailadress, då man kanske bara har en gemensam adress. Om ni får den frågan så be dem anmäla en person med korrekt mailadress och övriga personer med en fejkad mailadress och skriv då i meddelandefält vad den rätta mailadressen skall vara på dem med fejkad adress.

Bifogar länken igen:
https://oringen.mobilise.se/Applicant.aspx?arr=9100495&lang=SE

Efter O-Ringen i Åre kommer det även finnas länk via O-Ringen.se för att anmäla sig som funktionär.

VIKTIGT!
Vi söker fortfarande ansvariga för nedan listade områden, arbetet för ansvariga behövs under hela året som vi har kvar till vårt arrangemang. Ju snabbare man är på plats desto mer fördelat blir arbetet och det brukar vara bra att få vara med från början. Informera ut eller tipsa oss i ledninsgruppen om personer som ni tror kan vara lämpliga för något av följande ansvarsområden:

•       O-Ringentorget
•       Barnpassning
•       Orienteringsskolan
•       Avslutningsdisco för upp till 12 år samt 13-17 år
•       Ungdomsaktivitetshus
•       Labyrinten
•       Arena Kiosk 4
•       IT
•       Stämplingsutrustning
•       Klienter och hårdvara
•       GPS
•       Nätverk
•       Sjukvård i skogen (övrig sjukvård inhandlas av en vårdcentral)
•       Säkerhetsansvarig
•       Radiosamband
•       El (många elektriker finns i gruppen men en ansvarig behövs)
•       Bygg (många byggintresserade finns men ansvarig saknas)

Tillsammans kommer vi att skapa ett fantastiskt O-Ringen Smålandskusten att vara stolta över!

Mvh
Anne Lindell
Funktionärsansvarig O-Ringen 2024